Laatste alarmering:
Datum 13|06 Tijd 15:06:03 Ongeval/wegvervoer/letsel Prio Veenhuizen N919 - Hoofdweg Prio Eenheid | Politie Drenthe (Persinformatie)
donderdag 17 juni 2021

WOENSDAG 05|02

Duizenden leerlingen in Nederland doen mee aan de actie "landelijke klompendag"

Boerensteungroep boer in actie heeft een actie georganiseerd voor vandaag

REGIO - Duizenden leerlingen in Nederland doen mee aan de actie "landelijke klompendag" om te laten zien dat de opvolgende generatie agrariƫrs ook een goede toekomst wil.

 

De meeste scholen waarderen dit en werken er ook aan mee. het gaat om een ludieke actie om hun ouders en kennissen en alle boeren een hart onder de riem te steken in deze moeilijke en spannende tijd.

Reacties
Inge zegt: spacer
Ik stel voor dat we dit doortrekken naar meer sectoren zoals het bankwezen, de wellness, de bouw, de gezondheid en de retail sector!!!!
05-02-20 16:01
Score: 21
Drikus Dekker zegt: spacer
Dit is pas een Super actie om de Boeren te onder steunen,heb zelf kinderen op de Meerwaarde waar er ook volop aan mee gewerkt is.Geloof me de strijd is nog lang niet gestreden gaat zwaar worden voor de Boeren .dus alle steun is Meer Dan Welkom.En precies wat Inge voor mij ook meld het word tijd dat er meer sectoren volgen , want zo stukje bij beetje gaat er niemand op voor uit !!! Het word Tijd dat er In Den Haag wat gaat veranderen !!! Want mooi praatjes op hangen kan iedereen maar er veranderd helemaal niets.erg jammer Hoop Dat Jullie Burgers onze Boeren Strijders Blijven Steunen. GEEN BOEREN GEEN ETEN !!!
05-02-20 17:05
Score: 30
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines