Laatste alarmering:
Datum 13|06 Tijd 15:06:03 Ongeval/wegvervoer/letsel Prio Veenhuizen N919 - Hoofdweg Prio Eenheid | Politie Drenthe (Persinformatie)
donderdag 17 juni 2021

WOENSDAG 05|12

Postnl krijgt de Zwarte Piet toegespeeld

Op Twitter en Facebook regent het klachten

NEDERLAND - Het is woensdag 5 december, in veel huizen wordt er vanavond pakjesavond gevierd. Tenminste, als alle pakjes op tijd binnen zijn. Door de grote drukte redt Postnl het niet om alle pakjes op tijd te bezorgen. Op Twitter en Facebook regent het klachten. Postnl doet er naar eigen zeggen alles aan om de achterstand weg te werken. Of dit gaat lukken is de vraag.

 

In veel huishoudens zullen veel teleurgestelde gezichten te zien zijn, omdat Sint niet op tijd zijn pakjes heeft gekregen.

 

Viert u vanavond elders pakjesavond? Zorg er dan voor dat inbrekers geen kans krijgen om uw huis leeg te halen. Laat verlichting in en om uw huis branden. Verdachte situatie? Bel direct 112!

Foto's
1/1
Reacties
Alfred kling zegt: spacer
De mensen moeten optijd bestellen hun kadootjes je weet dat het druk is in deze tijd
05-12-18 17:30
Score: 56
Paul zegt: spacer
Nou nou wat zijn we verwend in dit luilekkerland!!!
Die postjongens en meisjes werken zich helemaal te pletter om die dure cadeautjes die ze zelf niet kunnen betalen bij u te bezorgen !!!
Dus Shutupyourbigmouth!!!
05-12-18 17:31
Score: 48
Liesbeth zegt: spacer
Je moet ook geen kadootjes bestellen en dan verwachten dat het 5 december bezorgd wordt!! Koop het een maand of nog eerder en berg het op tot de bewuste feestdag
05-12-18 20:26
Score: 30
Rien de vries zegt: spacer
Het ligt niet aan de bezorgers maar aan de hoge heren bij post NL die willen steeds meer voor minder geld halveer eerst een het aantal stops van de bezorgers en ga ze eens fatsoenlijk betalen heb zelf 40 jaar bij post gewerkt maar zo erg als nu heb ik het nog nooit mee gemaakt.
En de grote boosdoeners zijn de aandeelhouders die totaal niet begrijpen wat het post werk inhoud
Dikke pluim voor de bezorgers die stinkend hun best doen
06-12-18 09:50
Score: 21
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines