Laatste alarmering:
Datum 12|02 Tijd 13:29:34 Loos Alarm: Deo Oms Alarm Ap16 Juvaid Internaat Oude Asserstraat Veenhuizen Prio Eenheid | Veenhuizen - Blusgroep Brandweer Noordenveld...
zaterdag 16 februari 2019

WOENSDAG 25|04

Nieuwe gymzaal voor de Ronerborg en Esborg

Heeft u een goed idee voor de gymzaal? Kom dan langs op de inloopavond

NOORDENVELD - De gymzaal aan het Nijlandspark wordt gebruikt voor bewegingsonderwijs van leerlingen van de scholen van rsg de Borgen. De gymzaal voldoet niet meer aan de huidige eisen en moet daarom vervangen worden. Daarom is op het terrein van rsg de Borgen aan de Burchtlaan een nieuwe gymzaal gepland.

 

Inloopbijeenkomst
Tijdens een inloopavond van de gemeente en het bestuur van rsg de Borgen kunnen geïnteresseerden zich laten informeren over deze plannen. De inloopbijeenkomst is op woensdagavond 9 mei tussen 19.00 en 20.30 uur in de kantine van de Esborg aan de Burchtlaan 2 in Roden.

 

Meer informatie
Vanaf 1 mei 2018 is er ook meer informatie op de website beschikbaar via een knop op de homepage. Hier vindt u ook het Integraal Huisvestingsplan gemeente Noordenveld 2018, het raadsvoorstel, waarin ingestemd wordt met het Integraal Huivestingsplan, en het Haalbaarheidsonderzoek van LindHorst huisvestingsadviseurs.


Heeft u een goed idee voor de gymzaal? Kom dan langs op de inloopavond. Bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Stuur dan een e-mail met uw suggesties naar R.Westerhoff@gemeentenoordenveld.nl.

 

Graag tot ziens op 9 mei!

Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie