Laatste alarmering:
Datum 13|01 Tijd 15:32:43 (inci-01) Nacontrole N365 - Beumeesweg Alteveer Gr 012431 012731 Prio Middel Eenheid | Kazerne Alarm Brandweer Vlagtwedde Groningen
maandag 21 januari 2019

DONDERDAG 01|03

LGN Verkiezingskrant

Nu is er een speciale editie met 4 oplages voor Peize, Roden, Nieuw-Roden en Norg

NOORDENVELD - LGN Verkiezingskrant Lijst Groen Noordenveld gaat de inwoners informeren met een speciale verkiezingskrant. LGN heeft sinds haar aantreden in de raad van Noordenveld regelmatig een eigen krant uitgebracht om de inwoners te informeren. Nu is er een speciale editie met 4 oplages voor Peize, Roden, Nieuw-Roden en Norg.

 

8 kernwaarden van Noordenveld worden uitgewerkt met zaken die ons allen aangaan. De lezer krijgt zo een goed beeld waar LGN voor staat en waar LGN de komende jaren invloed op wil uitoefenen. LGN verwacht dat de verkiezingskrant inwoners van Noordenveld helpt met het maken van een juiste keuze op 21 maart 2018. Tevens spreekt LGN de wens uit dat mede door het lezen van de verkiezingskrant meer inwoners van Noordenveld gaan stemmen op 21 maart en bewust kiezen voor een lokale partij. De verkiezingskrant zal door een groot aantal vrijwilligers worden rondgebracht.

 

Met vriendelijke groet,

LIJST GROEN NOORDENVELD

 

Voor informatie Henk Koekkoek Pierre Baas, 0645662944

 

voorbeeld verkiezingskrant krant lijstgroennoordenveld.nl

Auteur: Pierre Baas
Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie