Laatste alarmering:
Datum 21|03 Tijd 05:00:10 (inci-09) Oms Alarm De Brinkhof Brink Norg 038031 Prio Hoog Eenheid | Norg - blusgroep A Brandweer Noordenveld Drenthe
dinsdag 26 maart 2019

DINSDAG 20|02

Visie Expeditie Norgerduinen overhandigd aan gedeputeerde Stelpstra

Burgemeester Klaas Smid nam de honneurs waar van de zieke wethouder Kosters

NORG - "Na een jaar reizen en hard werken ligt er een visie voor het gebied De Norgerduinen in Norg," aldus wethouder Henk Kosters. "Een visie waar we met elkaar trots op zijn en die een strategie aangeeft waar we mee verder kunnen. Want de reis is nog niet ten einde. De expeditie gaat de volgende fase in, we gaan met elkaar uitvoering geven aan de visie."

 

De officiƫle overhandiging van de visie Expeditie Norgerduinen aan de heer Tjisse Stelpstra, gedeputeerde van de provincie Drenthe vond afgelopen maandag plaats in De Norgerberg in Norg. Burgemeester Klaas Smid nam de honneurs waar van de zieke wethouder Kosters.

 

De gemeenteraad heeft besloten kennis te nemen van de Visie Norgerduinen. Daarbij heeft de raad het college gevraagd het proces te vervolgen met de aangegeven stappen. De Raad zal een definitief standpunt bepalen op het moment dat de verdere uitwerking heeft geleid tot een uitvoeringsplan. Wel heeft de raad een eerste budget om samen met de inwoners aan de slag te gaan toegezegd.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie