Laatste alarmering:
Datum 12|02 Tijd 13:29:34 Loos Alarm: Deo Oms Alarm Ap16 Juvaid Internaat Oude Asserstraat Veenhuizen Prio Eenheid | Veenhuizen - Blusgroep Brandweer Noordenveld...
zaterdag 16 februari 2019

WOENSDAG 24|01

Letter voor Letter

Concert op woensdag 7 februari 2018 om 20.15 uur in theater de Winsinghhof

Samen met Carola Smit zingt René Karst Hollandse hits en daarbij laten ze zien hoe leuk het is om met taal bezig te zijn.

 

De Drentse volkszanger René Karst en voormalig BZN-zangeres Carola Smit brengen een feestelijke avond met Nederlandstalige toppers. Vaak zijn de liedjes uit volle borst mee te zingen en altijd zijn ze heerlijk om naar te luisteren. Geniet tijdens dit concert van de muziek, de teksten en inspirerende verhalen over taal, lezen en schrijven. Ontdek ook hoe je geholpen kunt worden bij het nog beter kunnen lezen en schrijven. René Karst en Carola Smit wijzen je hierin de weg.

 

Tijdens het 'letter voor letter' concert geniet je van de liedjes, hoor je de bijzondere teksten en luister je naar de mooiste muziek. In het programmaboekje lees je de teksten mee. Als dat misschien wat lastig is -en dat komt vaker voor dan je verwacht- dan hoor je op deze avond hoe je geholpen kunt worden bij het nog beter kunnen lezen en schrijven. En dat is makkelijker dan je misschien wel denkt. Zodat je altijd uit volle borst mee kunt zingen met je favoriete artiest.

 

Kaarten reserveren
Reserveer nu je gratis kaart! Dit kan bij theater de Winsinghhof, www.theaterroden.nl.
Voor overige theaters en informatie zie: www.dnk.nl/specials-events/letter-voor-letter

 

Taalhuis Noordenveld
Het concert 'Letter voor Letter' is gemaakt door de Drentse bibliotheken, de Taalhuizen en de theaters in Drenthe. Ook in de gemeente Noordenveld is een Taalhuis waar iedereen die moeite heeft met lezen en schrijven geholpen kan worden.


Het Taalhuis is te vinden in de bibliotheek in Roden aan de Heerestraat 178. De taalhuiscoördinator is Doutzen Sloterdijk. Zij is elke woensdagmiddag tussen 13.00 en 16.30 uur in het Taalhuis aanwezig. Loop gerust binnen, of bel 0800-8100 (Doutzen Sloterdijk) of 088 012 8245 (Bibliotheek Roden)

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie