Laatste alarmering:
Datum 13|01 Tijd 15:32:43 (inci-01) Nacontrole N365 - Beumeesweg Alteveer Gr 012431 012731 Prio Middel Eenheid | Kazerne Alarm Brandweer Vlagtwedde Groningen
maandag 21 januari 2019

DINSDAG 10|10

Voorlichtingsbijeenkomst mindfulness training voor mantelzorgers

In de mindfulness training train je je aandacht, net zoals je spieren traint, door te oefenen

WiN biedt mantelzorgers de mogelijkheid om een training mindfulness te volgen. In deze 8-weekse training leert u om gezonder om te gaan met stress. De training start begin januari 2018. De training wordt kosteloos aangeboden, dit wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Noordenveld.

 

Voorlichtingsbijeenkomst
In de voorlichtingsbijeenkomst over deze training kunt u kennismaken met de theorie en de manier van oefenen en uw vragen stellen aan de trainer. Ook kunt u zich daar aanmelden voor de training. Aan de training gaat altijd een individueel gesprek vooraf.

 

Datum en tijd: 2 november, van 19.30 - 21.00 uur
Plaats: WiN Inwonersplein, Schoolstraat 50, Roden

 

Opgave voor de voorlichtingsbijeenkomst
Wij houden graag rekening met uw komst op 2 november. Wilt u zich uiterlijk 31 oktober opgeven bij WiN via de mail: mantelzorg@welzijninnoordenveld.nl of telefonisch: 050-3176500. Voor meer informatie kunt u vragen naar Jannie Houwing. Als u niet naar de voorlichting kunt komen en wel belangstelling hebt voor deelname aan de training, dan kunt u zich ook rechtstreeks aanmelden.

 

Mindfulnesstraining voor mantelzorgers
In de mindfulness training train je je aandacht, net zoals je spieren traint, door te oefenen. Je leert hoe je op een gezonde manier kunt omgaan met die belastende situatie en met de heftige emoties die er soms mee gepaard gaan. Je leert hoe je ook in moeilijke, stressvolle omstandigheden voor jezelf kunt blijven zorgen. Daardoor krijg je weer het gevoel terug de regie over je eigen leven te hebben. Ook al is er verdriet, zorg of pijn.

 

"Ik raad het aan omdat je leert zaken anders te benaderen. Ik bekijk de dingen nu rustiger, kan met moeilijke situaties beter omgaan en ben beter genietbaar voor diegene waar ik mantelzorger voor ben" (mantelzorger, Hoogezand)

Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie