Laatste alarmering:
Datum 13|01 Tijd 15:32:43 (inci-01) Nacontrole N365 - Beumeesweg Alteveer Gr 012431 012731 Prio Middel Eenheid | Kazerne Alarm Brandweer Vlagtwedde Groningen
maandag 21 januari 2019

DINSDAG 26|09

Brandweeroefeningen bij u in de buurt

De oefeningen hebben een realistisch karakter, waardoor er ook oefenrook kan worden gebruikt

NOORDENVELD - Vanaf woensdag 27 september tot en met zaterdag 14 oktober 2017 worden dagelijks brandweeroefeningen in de gemeente Noordenveld georganiseerd. U kunt hier enige overlast van ervaren.

 

Waar wordt er geoefend?
Er wordt op verschillende locaties geoefend in Noordenveld

  • Het voormalige sorteercentrum PPT/TNT aan de Nieuweweg/Wijnberstraat;
  • Het RWZI pompstation aan Dwazziewegen/Dobben;
  • Het voormalig pand Magista, Noordeinde 6 te Roden;
  • Vijver/plas, Vlasveen te Roden.


De brandweer heeft de bewoners rondom de Nieuweweg/Wijnberstraat en aan de Dwazziewegen/Dobben geïnformeerd middels een brief.

 

Waarom wordt er geoefend?
Het is belangrijk om brandweermensen goed geoefend en getraind te houden. Daarom organiseren de brandweerregio's van Groningen, Friesland en Drenthe oefeningen waaraan meerdere personen en brandweervoertuigen deelnemen.

 

Is de oefenlocatie herkenbaar?
Bij de oefenlocaties hangt een spandoek met de tekst: 'Oefening brandweer'. De oefeningen hebben een realistisch karakter, waardoor er ook oefenrook kan worden gebruikt. Verder kan vuur worden nagebootst door vlammenborden en lichteffecten.

 

Heeft u vragen?
Neem dan contact op met Jan-Willem Ros van de Brandweer Drenthe via telefoonnummer (0592) 32 46 60 of via de e-mail info@vrd.nl.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie