Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 03:58:15 Bnn-01 Oms Brandmelding Fleddervoort, P.i. N919 - Hoofdweg Veenhuizen 038035 026831 Prio Hoog Eenheid | Veenhuizen - TS 37-11 Brandweer Noordenveld...
dinsdag 03 augustus 2021

DINSDAG 20|06

Expeditie Norgerduinen

Op het symposium zullen de 6 werkgroepen hun visies en ideeën presenteren aan het publiek

NORG - Op 27 juni is al weer het derde symposium over de Expeditie Norgerduinen. Na het symposium van 14 februari is een grote groep betrokken inwoners en bewoners van Norg en de Norgerduinen aan de hand van zes thema´s aan het werk gegaan. Samen nadenken, discussiëren, onderzoeken en uitzoeken om te komen tot een gedeelde visie op één van de thema´s.

 

  • Bos, Natuur & Landschap
  • Vrijetijdseconomie & Toerisme
  • Wonen
  • Infrastructuur
  • Voorzieningen
  • Veiligheid

 

Presentatie 6 visies

Op het symposium zullen de 6 werkgroepen hun visies en ideeën presenteren aan het publiek. Met deze 6 visies zal de Expeditie na 27 juni weer verder op pad gaan. Wethouder Kosters: "Samen met een grote groep betrokkenen zijn we op zoek naar een plek voor de vele vormen van gebruik in de Norgerduinen. Het is de bedoeling dat we met elkaar tot een gezamenlijke visie komen. In het gebied rondom de Norgerduinen spelen vele belangen waarbij we verder moeten kijken dan de problematiek van wel of niet permanent wonen. Als er een goed plan op tafel komt, wil de provincie hieraan medewerking verlenen. Een mooi eindpunt van een spannende expeditie. "

 

Tijdens het symposium zal Reinoud Bekkema, sneltekenaar, al tekenend en schetsend een beeldend verslag maken van de avond.

 

Neemt u uw smartphone mee?

We willen u vragen uw smartphone mee te nemen tijdens het symposium. Aan de hand van een paar korte vragen die via een speciale website worden aangeboden kunt u dan een reactie geven op de presentaties die worden gegeven. Wanneer u geen smartphone heeft of niet mee heeft dan kunt u ook op papier mee doen aan de vragen.

 

Aanmelden

Aanmelden voor 23 juni via: www.gemeentenoordenveld.nl/norgerduinen

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie

Headlines