Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:35:01 (inci-01) Oms Alarm Ap16 Juvaid Internaat Oude Asserstraat Veenhuizen 038035 Prio Eenheid | Veenhuizen - TS 37-11 Brandweer Noordenveld...
woensdag 12 december 2018

WOENSDAG 14|03

Nieuw initiatief GO! Noordenveld

NOORDENVELD - "We kunnen weer een nieuwe loot aan de stam van GO! Noordenveld toevoegen," aldus een enthousiaste Jos Huizinga. "We bieden aan moeders van nieuwkomers een zeer divers programma aan op - en dankzij de medewerking van-OBS De Tandem."

 

Programma
Drie keer per week is er aandacht voor (op) voeding, gezondheid en het vergroten van het sociale netwerk. Uiteraard komt hierbij ook de Nederlandse taal weer aan bod. Dit keer met behulp van de nieuwste technieken. Dit programma wordt gepresenteerd door een moeder en een docent.

 

Omgevingsvisie Noordenveld 2030
" Alle moeders zijn uitgenodigd door de ISD Noordenkwartier met wie wij vanuit GO!Noordenveld koersen op het bevorderen van de integratie. Hiermee zijn we ook weer een stap verder in het realiseren van onze doelstelling die we in de Omgevingsvisie Noordenveld 2030 hebben opgesteld. Hierin staat onder andere dat de gemeente de samenwerking, clustering en verbinding van voorzieningen stimuleert en dat daarin ruimte is voor flexibel gebruik. Noordenveld is namelijk een inclusieve samenleving waarin ruimte en toegang is voor alle mensen en waar we specifieke aandacht hebben voor kwetsbare inwoners."

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie