Laatste alarmering:
Datum vandaag Tijd 02:21:12 (dia: Ja) 10182 Rit 32401 Dorpshuis Veenhuizen Kerkweg Heerhugowaard - 1704DH Prio Middel Eenheid | Ambulance 10-182 (Alkmaar - Schagen)
zaterdag 21 juli 2018

DINSDAG 12|09

Wegwerkzaamheden in Norg

Het verkeer wordt door middel van bebording omgeleid

NORG - Op maandag 18 september 2017 wordt er om de wateroverlast in de Laan van Havezathen te beperken, de kruising Nachtegaalstraat/ Laan van Havezathen opgebroken.


De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van het verkeersplateau en het aanbrengen van een verkeer remmende punaise. Om de overlast tot een minimum te bepreken worden deze werkzaamheden in twee fasen uitgevoerd. Dit houdt in dat het doorgaand verkeer vanuit de Laan van Havezathen en de Grootveenweg is gestremd. Het verkeer in de Nachtegaalstraat kan gewoon doorgang vinden.


Het verkeer uit de Laan van Havezathen moet omrijden via de Batinge. Het verkeer uit de Grootveenweg moet omrijden via Zandvoort.

 

De werkzaamheden duren ongeveer één week.

 

Kruising Batinge/ Laan van Havezathen
Op maandag 25 september 2017 wordt, ook om de wateroverlast in de Laan van Havezathen te beperken, de kruising Batinge/ Laan van Havezathen opgebroken.
De werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de asfaltverharding in de Laan van Havezathen en het aanbrengen van een klinkerverharding. Dit is om het regenwater wat uit de Batinge komt over de rijbaan Laan van Havezathen richting de grasgoot te leiden.


Het verkeer wordt door middel van bebording omgeleid. De werkzaamheden duren ongeveer één week.

Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie